fbpx

Floormanager (fulltime/parttime)

Taphuys
Taphuys Arnhem heeft sinds mei 2017 haar deuren geopend en is naar eigen zeggen de mooiste horecazaak van Arnhem. Uniek in ’t Taphuys Arnhem is de tapwand met 100 bieren en de wijnwand met 80 wijnen waar de gasten zelf hun eigen biertje of wijntje kunnen tappen. Daarbij kunnen onze gasten gezellig borrelen, maar ook heerlijk uitgebreid lunchen en dineren.

De functie
Je gaat 38 uur per week aan de slag als floormanager (een parttime dienstverband is bespreekbaar). Je werkt op de vloer mee als host, barkeeper, glazenrunner, drankloper, foodloper of wijkloper en stuurt daarnaast het personeel aan, zodat zij precies weten wat ze moeten doen. Jij hebt oog voor detail en zorgt er voor dat de gast niets te kort komt. Jij bent flexibel in je werktijden, maar ook in de functies en helpt jouw collega’s waar nodig. Je loopt altijd met een glimlach door de zaak en zet de gast altijd op nummer één. Je doet er alles aan om de verwachtingen van de gast te overtreffen.

Wat vragen wij?
Uiteraard ben je een doorgewinterde horecaman of -vrouw! Je beschikt over goede leidinggevende capaciteiten en loopt zelf graag mee om het goede voorbeeld te geven. Verder heb je:

Wat verwachten we van je?

  • een gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding die je inzet om jouw collega’s te enthousiasmeren en jouw gasten te vermaken
  • ervaring met organiseren van events
  • een flexibele instelling en ben je bereid alle events te werken
  • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend en beheers je de Duitse en Engelse taal ook nog een beetje

Je bent helemaal een topper als je in Arnhem woont én ook nog eens kennis hebt van bieren en wijnen.

Wat bieden wij?

  • Uiteraard een fijn salaris
  • Een job in de mooiste horecagelegenheid van Arnhem binnen een super leuk team van gezellige en hardwerkende collega’s
  • De mogelijkheid om zowel fulltime als parttime te werken
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen
  • Doorgroeimogelijkheden binnen ‘t Taphuys

Heb je interesse om aan de slag te gaan als floormanager bij Taphuys Arnhem? En voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen we je uit te solliciteren. Vergeet niet een motivatie én CV met pasfoto toe te voegen. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op. We kijken uit naar jouw reactie!

Interesse? Vul onderstaand formulier volledig in: